0909-9200 of 0900-777 00 49 (€0,90 per minuut)

Renée

Afwezig

Renée Merkestijn geeft je inzicht in jezelf en levenssituaties en helpt je keuzes te maken. Expertises: HSP, healing, coaching, Siberisch stenenorakel, Lenormandkaarten. Sensitief, intuïtief, nuchter en praktisch.

Renée is life coach plus aura- en chakrahealer en richt zich speciaal op hoogsensitieve mensen. In haar praktijk kan je als HSP terecht voor healing, coaching, retraites en cursussen. Ze heeft het boek ‘HSP hulp bij overprikkeling en stress’ geschreven, dat in de boekhandel verkrijgbaar is.

Renée is tevens paragnoste. Ze is heldervoelend, legt de Lenormandkaarten en werkt met het Siberisch stenenorakel om mensen inzicht te geven. Ze geeft regelmatig cursussen op het gebied van kaartlezen. Ze heeft het handboek Lenormandkaarten geschreven, dat in de boekhandel verkrijgbaar is.

Daarnaast is zij docente bij een schriftelijke onderwijsinstelling in Nederland en België. Ze geeft de volgende thuiscursussen: HSP coach: omgaan met hooggevoeligheid, Kaartlezen met Lenormand, Autobiografie schrijven en Happiness Coaching.