0909-9200 (€ 0,90 per minuut)

Mario

Afwezig

Paragnost Medium

Hallo, ik ben Mario, 30 jaar en al heel mijn leven heb ik de gave om personen te helpen met hun levensvragen. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend.
Tijdens een consult werk ik met de Tarot Kaarten, Fotoreading (foto lezen) en Coaching. Via de Tarot Kaarten en Fotoreading beantwoord ik al jouw vragen.

Tarot Kaarten

Als ervaren paragnost en medium werk ik tevens met de Tarot Kaarten. De Tarot Kaarten geven een duidelijk en helder beeld geven mbt personen en of situaties waar je vragen over hebt. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door voor jou.

Fotoreading
Dit kan gaan om een vriend, vriendin, partner of dierbare of zelfs eventueel een huisdier. Via een fotolezing fotoreading krijg ik directe antwoorden op jouw vragen.

Coaching – Relatiebegeleiding – Relatieproblemen
Heb je relatieproblemen, familieproblemen, problemen met betrekking tot jezelf of problemen op het werk. Ik heb een luisterend oor.
En ik zal je verder helpen met mijn gave. De Tarot Kaarten geven vaak heldere oplossingen zodat jij weer verder kunt.

Rouwverwerking
Als ervaren paragnost en medium kan ik emoties bij mensen zien, die hun verdriet niet kunnen plaatsen. Ik kan je op weg helpen, begeleiden en energie aanvoelen en energie sturen voor jou.

Ook voor een luisterend oor sta ik altijd voor je klaar. Dit ook omdat ik dit graag doe.