0909-2222123 of 0909-9200 (€0,90 per minuut) 0903-39510 (€1,50 per minuut)

Elvara

elvara-box02
In gesprek

Ik ben een ervaren medium en kaartlegster, werk met gidsen en engelen en maak contact met zowel levende als overleden mensen en dieren. Dieren zijn mijn passie, ik help hen met alle liefde. Ik ben heldervoelend, -ziend, -horend en -ruikend en leg de Lenormand-, Zigeuner,- Engel- en Aartsengelkaarten.
Ik ben bekend met edelsteen-therapie en edelstenen in het algemeen en ken de kracht en werking van kaarsen, ook in rituelen.
Ik kan een healing geven aan mens en dier, reiki en kundalini-reiki op afstand sturen en heb ervaring met Tweelingzielen en Zielsverwanten.
Wanneer u behoefte heeft aan een goed gesprek luister ik graag naar u zonder te oordelen en u kunt met alle vragen bij mij terecht.
Ook op het gebied van spiritualiteit of uw spirituele ontwikkeling.
Ik werk met engelen-energie en heb ook de Angel Light Inwijding gehad. Ik heb meerdere cursussen gevolgd o.a. bij De Zwanenhof in Mediumschap van o.a. Paul Jacobs en Chris Drew, Trance-Healing van José Gosschalk en Aura, Kleuren en Gidsen van Nicole de Haas, Thelma Francis en Su Wood.

Ik ben tevens het aanspreekpunt van deze lijn. Voor alle vragen of informatie kunt u bij mij terecht, ook wanneer u interesse heeft om bij ons te komen werken. Ik ben als consulente van het eerste uur al meer dan 5 jaar uitsluitend werkzaam op Parastars en later ook op onze andere lijn www.starangel.nl.