0909-9200 of 0900-777 00 49 (€0,90 per minuut)

Co

co relatiecoach
Afwezig

Co

Hallo, beste lezer mijn beroep is bedrijfsadviseur, geaccrediteerd associate IIB, heb bedrijfspsychologie gestudeerd. Ik ben schrijver van het boek ‘Geloof in een duurzame wereld ‘ ISBN 90-9015-746 en het boek ‘In de Geest van God, een weg naar spiritueel leven’.

Geef lezingen over spiritualiteit & religie en duurzaamheid en ben ingeschreven bij het sprekersbureau ‘Homerus’. Ik ben er alleen voor jouw, en geef serieuze en praktische adviezen/raad , en relatietherapie aan huis in mijn praktijk, binnen mijn kennisgebieden., psychologie, spiritualiteit & religie, relatieproblematiek , opvoeding, studie/beroepskeuze. etc.

Beschouw mij als een ervaringsdeskundige, een mentor die open staat voor elk gesprek en elk probleem. Ik probeer langs de weg van de psycho-analyse door te dringen tot de kern van het probleem en laat de lezer/beller door zelf ontdekkend leren, en probleemoplossend vermogen/handelen het probleem op te lossen. Elk probleem heeft immers een oorzaak en gevolg…. Mijn methode van:

PSYCHO-ANALYSE: ik probeer eerst langs deze weg: oorzaak en gevolg op te sporen en te duiden. Zo mogelijk, gebruik ik ook paranormale waarnemingen om zo een totaalbeeld van de vraag/probleem te krijgen. Nogmaals: veel persoonlijke problemen zijn ANGST gerelateerd (negatieve energie) welke omgezet moet worden in positieve energie =LIEFDE. En dat werkt, en zo ontstaat zelfvertrouwen en een gelukkiger leven, welbevinden (welzijn).

Wees open, eerlijk en gebruik 1 van de 2 hoofd-emoties namelijk: LIEFDE in plaats van ANGST, waar veel mensen zich in hun leven door laten leiden, dan komen we waar we samen wezen moeten. Wees daarvan overtuigd! Door een positieve grondhouding en benadering van je vraag/probleem zal het gemakkelijker zijn een goed resultaat te bereiken, namelijk, de juiste antwoorden op vragen.Ik adviseer ook in relatieproblematiek, opvoeding, studie/beroepskeuze, en kan gerichte vragen beantwoorden .

Ik heb alle aandacht en geduld voor een goed gesprek, waarvan je geen spijt zult krijgen. Streef daarbij naar geluk en vreugde en het zal je gegeven worden.

Ik wacht op je reactie, met vriendelijke groet Co.